You cannot place a new order from your country. UndefinedA pizzéria ZÁRVA!

Várható nyitás: 2020. június 1.

Hol van egy jó fogorvos Győr városában?

Hangzik el a kérdés oly sokaktól nap mint nap. Nos, a Dentys fogászati rendelőben nem is csak egy jó fogorvos dolgozik! Ha nálunk foglal időpontot, biztos lehet benne, hogy a legjobb kezekben van, szakszerű és fájdalommentes ellátásban lesz része.

A Dentys győri rendelőjében a fogászat csúcstechnológiáját alkalmazzuk.

Csapatunk képzett fogorvosokból, asszisztensekből és a háttérben dolgozó kollégákból áll. Fogászati, parodontológiai, száj- és arcesztétikai kezeléseket végzünk gyorsan, fájdalommentesen. Célunk, hogy eloszlassuk azt a régi szemléletet, miszerint a fogorvostól szorongani kell és minden esetben fájdalommal jár a kezelés. Nem csak felnőtteket szeretnénk meggyőzni ennek ellenkezőjéről, hanem a hozzánk ellátogató gyerekeket is. A Dentysnél a kiemelkedő szakmai tudás mellett az emberség és empátia kulcsfontosságú már az első telefonhívástól kezdve.

Az első fogorvosi konzultáció során tájékoztatjuk minden olyan lehetőségről, mely a fogai és szájürege állapota alapján szóba jöhet, és kialakítunk egy olyan kezelési tervet, mely az Ön igényeihez igazodik. Ezt a tervet részletes árajánlattal támasztjuk alá.

Rendelőnkben a „mindennapos” fogászati kezelések mellett szájsebészeti beavatkozásokat is végzünk (például bölcsességfog eltávolítást), esztétikai kezeléseket (fogfehérítés, fogékszer), valamint fogpótlásokat készítünk, fogimplantációt is végzünk. Minden esetben csak a legminőségibb anyagokkal dolgozunk.

Bízza ránk fogainak egészségét és mondja el magáról, hogy nem csak egészséges, de ragyogó is a mosolya!