You cannot place a new order from your country. UndefinedA pizzéria ZÁRVA!

Várható nyitás: 2020. június 1.

Profi gépek profi takarításhoz

Ahol komoly takarításra van szükség, oda professzionális eszközök is létfontosságúak. Amennyiben nem áll szándékában ezeket a sok százezer forintba kerülő készülékeket megvásárolni, akkor üzeme vagy boltja tisztán tartásának legcélszerűbb módja a takarítógép bérlés.

A CleanCare-től napi, heti illetve havi bérletben kölcsönözhet takarítógépeket.

Bármilyen felület megtisztítására is van szükség, mi garantáltan rendelkezünk a tökéletes géppel. Gőztisztítóink szó szerint befűtenek a baktériumoknak, közel 100%-ukat elpusztítva, kárpittisztító gépeink bármelyik kárpitozott bútort újszerűen tisztává varázsolják. Természetesen a nálunk található seprőgépek, súroló automaták és polírozógépek is a legmagasabb színvonalat képviselik. Külön ki kell emelnünk közkedvelt, sokoldalúan használható többfunkciós gépeinket.

Nedves üzemmódú porszívóként használva víz alapú folyadékok eltávolítására is alkalmasak, száraz módban nagyteljesítményű porszívóként működve a portól szabadítanak meg. Speciális vízszűrős technológiájának köszönhetően nem csak a porszemcséket szűri ki, de akár poratkákat is, amik a porallergia legfőbb okozóiként ismertek. Különleges atkaölő tisztítószer alkalmazásával az atkaeltávolító hatás tovább javítható, továbbá a készülékből egyáltalán nem távozik por, a hagyományos porszívókkal ellentétben.

A takarítógép bérlés további előnye, hogy ha egy készülék meghibásodik, Önnek nem lesz vele gondja, csupán értesíti munkatársainkat, akik azt azonnal kicserélik. Hívjon minket még ma!