You cannot place a new order from your country. UndefinedA pizzéria ZÁRVA!

Várható nyitás: 2020. június 1.

Egyiptom az ősi csodák földje

 

Egyiptom talán leghíresebb nevezetességei a több, mint 4500 éves, hatalmas és titokzatos piramisok és a mai napig izgalmas rejtélyekkel teli Szfinx, amik miatt igazán megéri legalább egyszer turistaként meglátogatni az országot, azonban egy egyiptomi utazás sokkal több lehetőséggel kecsegtet.

A Vörös-tenger és a Földközi-tenger partjainál gyönyörű, mediterrán üdülőparadicsomok várnak. Dubai és Dél-Kelet Ázsia tengerpartjaihoz hasonló fehérhomokos tengerpartok, látványos korallzátonyok és a parton sorakozó luxus szállodák teszik méginkább csalogató célponttá Egyiptomot.

egyiptomi utazás

A piramisairól nevezetes Gízai-fennsíktól nem is kell túl messzire utazni, és eljuthatunk Kairó óvárosába, ahol szintén számos történelmi látnivaló található, mint például az iszlám művészet múzeuma, az El-Hakim mecset, Abu Szerga-templom, Egyiptomi Múzeum és a Báb Zuvelja. Aki a búvárkodást próbálná ki, annak ideális úticél Sharm El-Sheikh vagy Hurghada. Aki az ókori emlékeket részesíti előnyben, annak érdemes felkeresnie a Királyok völgyét, a karnaki és luxori templomokat, csakúgy mint Luxort a Nílus völgyében.

Amennyiben inkább a lehető legnagyobb nyugalomban pihennél családoddal, Hurghada lehet a kedvenced. Ébreszd fel a benned rejlő kalandort, és foglalj egyiptomi utazást az Invia.hu oldalon minél előbb!