You cannot place a new order from your country. UndefinedA pizzéria ZÁRVA!

Várható nyitás: 2020. június 1.

Duguláslehárítás 168 óra garanciával

Nem kell tartania attól hogy újra előjön a probléma, mert csapatunk ingyen visszamegy és el nem jön addig, míg le nem folyik aminek le kell folynia. Budapesten és 50 km-es körzetében, hívjon: éjjel-nappal, akár hétvégén is!

A társasházi lakásokban lakáson belül 99,5 %-ban 5 méteren belül van a dugulás.

Duguláselhárítás árak:

Mosogató duguláselhárítása 8.500 ft-tól, Wc duguláselhárítása 15.000 ft-tól, udvari vezeték duguláselhárítása 18.000 ft-tól. Amit garantálunk: 1-2 órán belüli kiérkezést, 168 óra garanciát az elvégzett munkánkra, 3 autó, 6 munkatárs, összesen 31 év tapasztalat. Ha már más próbálta megoldani dugulását, de nem sikerült, akkor is hívjon bizalommal!

Minden kedves ügyfelünknek ajándékkal kedveskedünk 2018. Február-tól az akció visszavonásáig!

Wc duguláselhárítás árak. Mennyibe kerül egy wc duguláselhárítása nálunk?

" Van egy wc ami álltalában ugye nem változik, hasonló a kinézete és csak 1-2 féle technológiával működik. A wc-vel mint használati tárgyal nem szokott probléma lenni maximum szivárog. Itt a probléma a elvezetéssel van ami problémát szokott okozni. Itt azért már sok féle megoldás lehet mert nincs 2 egyforma elvezetés. Mivel nincs 2 egyforma elvezetés ezért nem igazán létezik 2 egyforma ár sem, máshol. Nálunk viszont fix árak vannak nem számít hány méteren van a probléma. "