You cannot place a new order from your country. UndefinedA pizzéria ZÁRVA!

Várható nyitás: 2020. június 1.

Búzacsíra olaj – Őrizd meg szíved egészségét

A búzacsíra olajat a búza biológiailag legértékesebb részéből, a csírából sajtolják, méghozzá hidegen, így tápértékéből egyáltalán nem veszít.

A búzacsíra olaj egyedülálló táplálékkiegészítő, ugyanis tokoferol és tokotrienol-tartalma kiemelkedő, sőt, a d-alfa tokoferol is megtalálható benne, ami az emberi szervezet legaktívabb antioxidánsa. A Wheat Germ Oil az E-vitamin kitűnő forrása is. Az E-vitamin egyes összetevői meghosszabbítják a vörös vértestek élettartamát. A búzacsíra olaj jótékony hatását különösen a vér koleszterinjének szinten tartásával és a szív- és érrendszer karbantartásával fejti ki. Hozzájárul a szív hosszú és egészséges működéséhez, mivel csökkenti a rossz koleszterin (LDL) szintjét, ugyanakkor kis mértékben, de növeli a hasznos koleszterint (HDL).

Az E-vitamin emellett antioxidáns, ami a felhalmozódott káros anyagok semlegesítésében játszik fontos szerepet. A búzacsíra olaj javítja a véráramot, ami az izomnövekedésben is segíthet, továbbá csökkenti a szövetekben lerakódó zsírmennyiséget is.

Ez a sokoldalú táplálékkiegészítő most kedvezményes áron lehet a tiéd, amennyiben regisztrálsz a Gnldshop.hu webáruházba!