You cannot place a new order from your country. UndefinedA pizzéria ZÁRVA!

Várható nyitás: 2020. június 1.

All-C  rágótabletta - Természetes C-vitamin minden napra

 

Testünk egyik alapvető alkotóeleme a C-vitamin,

ha nem jut a szervezetünkbe elegendő természetes C-vitamin, számos egészségügyi problémával nézünk szembe, a megfázás és influenza csak a kevésbé súlyos tünetek közé tartoznak. Sokkal veszélyesebb a rettegett skorbut, amit a 18. századig hajós betegségnek is neveztek, mivel a tengerjáró hajókon jellemzően nem jutottak a tengerészek természetes C-vitaminhoz, azonban időnként szélesebb körben is megjelent jellemzően a tél végén, tavasz elején a régebbi korokban.

A C-vitamin szükséges a szervezet kollagén-előállításához,

 kollagén nélkül elsorvadnak a porcok, az inak, ínszalagok, az íny, meglazulnak és kihullanak a fogak, gyulladások és vérzések jelennek meg mindenütt. 1933-ban állítottak elsőzör elő szintetikusan C-vitamint, azóta jelentősen egyszerűbb a napi szükséglet pótlása. Erre a lehető legjobb mód a 120 darabos All-C természetes C-vitamin megvásárlása.

Ez az ízletes, narancsos rágótabletta nem tartalmaz mesterséges édesítőszereket, és fedezi a napi természetes C-vitamin szükségletet. Fontos tudni, hogy a kismamáknak és a dohányzóknak több C-vitaminra van szüksége, mint másoknak, mivel a cigarettában lévő anyagok pusztítják a szervezetbe kerülő C-vitamint. Látogasson el még ma a Gnldshop webshopba, és gondoskodjon természetes C-vitamin beviteléről még ma!