You cannot place a new order from your country. UndefinedA pizzéria ZÁRVA!

Várható nyitás: 2020. június 1.

Világszerte csaknem 400 millióan beszélik a spanyol nyelvet,

egynegyedük Mexikóban él, de összesen 21 ország hivatalos nyelve és további 9 országban beszélik.

Hivatalos spanyol fordítással kapcsolatban keresse a Miskolci Bilingua Fordítóirodát a hét bármely napján! Spanyol fordítóink olyan magyar anyanyelvű emberek, akik spanyol nyelvterületen élnek vagy éltek éveken át, ahol anyanyelvi szinten elsajátították a nyelvet. Kitűnően ismerik az írott nyelv szabályait, ezáltal Ön biztos lehet a fordítás pontosságában és minőségében.

Vállaljuk hanganyagok, szöveges dokumentumok, személyes iratok spanyol fordítását rövid határidővel. Rövidebb szövegterjedelem vagy hanganyag esetén 1 napos határidőt is tudunk biztosítani. Szüksége lenne iskolai bizonyítványai, nyelvvizsgája vagy személyi iratainak spanyol fordítására? Mi a Miskolci Fordítóirodában bélyegzővel, záradékkal ellátott hivatalos fordítást készítünk.

Nem csak személyesen és telefonon érdeklődhet nálunk,

hanem emailben és weboldalunkon keresztül is elküldheti a fordítandó anyagot, mi pedig rövid időn belül megküldjük árajánlatunkat. Irodánk a spanyol fordítás és nyelvi lektorálás mellett természetesen tolmácsolás terén is a rendelkezésére áll - legyen az szinkron, konferencia vagy konszekutív tolmácsolás. Hívjon, ha szüksége van ránk!